Schakelauto of Automaat rijbewijs halen bij Rijschool Safety Houten!

Bij Rijschool SAFETY wordt les gegeven in Houten, Nieuwegein, Vianen, IJsselstein, Bunnik, Utrecht, maar ook in Leerdam en omgeving. Dit doen wij volgens een faseleerplan, wat wordt bijgehouden in een gedetailleerd lesrapport. Je doorloopt je opleiding in je eigen tempo en in stappen, hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Het is ook mogelijk om in kortere tijd de rijopleiding te volgen door meerdere keren in de week te lessen of meerdere uren achtereen. Het lesrapport wordt door de cursist iedere les meegenomen, dit geeft de mogelijkheid om thuis de resultaten en verbeterpunten te bekijken, of om door te spreken met andere belangstellenden.

Onze auto rijlessen worden gegeven in een Dacia Duster, Nissan Micra, Renault Clio Onze auto rijlessen worden gegeven in een Dacia Duster, Nissan Micra, Renault Clio en Clio  Estate, Seat Ibiza en voor de automaat gebruiken wij een Nissan Qashqai.

Onze lesauto's zijn voorzien van:

  • Start-Stop systeem
  • Dode hoek verklikker
  • Parkeersensoren
  • Achteruitrijcamera
  • Airconditioning

Examen doen onze cursisten bij het CBR in Utrecht en Schelluinen.

Je kunt jouw theorie examen nu al zelf inplannen via mijn.cbr.nl
klik hiervoor op: Theorie-examen auto - CBR

Je kunt rijschool Safety nu ook al machtigen voor de aanvraag van jouw tussentijdse toets en/of jouw examen.
Machtigen kan via: Machtigen rijschool voor reserveren praktijkexamen auto - CBR  met onze rijschoolcode 0442H7

Op mijn.cbr.nl kun je ook al jouw gezondheidsverklaring invullen, deze is nodig voor de aanvraag van het praktijkexamen.

Onze auto rij opleiding start altijd met een kennismakingsles van 1 uur, onze reguliereOnze auto rij opleiding start altijd met een kennismakingsles van 1 uur, onze reguliererijlessen duren altijd 1,5 uur.

Rijschool SAFETY

Adres