Schakelauto of Automaat rijbewijs halen bij Rijschool Safety Houten!

Bij Rijschool SAFETY wordt les gegeven in Houten, Nieuwegein, Vianen, IJsselstein, Bunnik, Utrecht, maar ook in Leerdam en omgeving. Dit doen wij volgens een faseleerplan, wat wordt bijgehouden in een gedetailleerd lesrapport. Je doorloopt je opleiding in je eigen tempo en in stappen, hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Het is ook mogelijk om in kortere tijd de rijopleiding te volgen door meerdere keren in de week te lessen of meerdere uren achtereen. Het lesrapport wordt door de cursist iedere les meegenomen, dit geeft de mogelijkheid om thuis de resultaten en verbeterpunten te bekijken, of om door te spreken met andere belangstellenden.

Onze auto rijlessen worden gegeven in een Dacia Duster, Nissan Micra, Renault Clio Onze auto rijlessen worden gegeven in een Dacia Duster, Nissan Micra, Renault Clio en Clio  Estate, Seat Ibiza en voor de automaat gebruiken wij een Nissan Qashqai.

Onze lesauto's zijn voorzien van:

  • Start-Stop systeem
  • Dode hoek verklikker
  • Parkeersensoren
  • Achteruitrijcamera
  • Airconditioning

Examen doen onze cursisten bij het CBR in Utrecht en Gorinchem.
Vergeet niet rijschool Safety te machtigen voor je Tussen Tijdse Toets of je examen.

Machtigen kan op de website van het CBR met de code 0442H7, op deze site kun je ook je gezondheidsverklaring invullen.
DOE DIT TIJDIG om lange wachttijden bij het CBR te voorkomen.

Wil je eerst weten of auto rijden iets voor je is en wil je kennis maken met onze rijschool, vraag dan een proefles aan.
Besluit je hierna door te gaan met de opleiding bij onze rijschool dan is deze proefles gratis.

Rijschool SAFETY

Adres