Waarschuwing

The form #11 does not exist or it is not published.

Een terugblik op de VRO's!

 Wat kan ik verwachten wanneer ik een Voortgezette Rij Opleiding (VRO) volg bij Rijschool Safety?

Onze voortgezette rij opleiding kan bestaan uit 1 of meerdere dagen.

Wanneer u een 1 daagse VRO boekt, kunnen wij deze geheel invullen naar uw wensen, geef dit per mail/telefoon al door wanneer u boekt, zodat we alles zoveel mogelijk op uw wensen kunnen afstemmen, wij maken dan een passende route en zullen diverse oefeningen uitzetten die uw rijvaardigheid zullen verhogen. Onderdelen als bochtentechniek, rijden op dijkwegen, bijzondere verrichtingen of rijden in groepen en dat is nog maar een kleine greep van wat er allemaal mogelijk is.

Rijschool Safety heeft ook een meerdaagse VRO; bochtentraining in Duitsland.
Wij zijn als rijschool inmiddels al meerdere malen in het Eifel gebied geweest voor een bochtentraining, en onze instructeurs kunnen zich hier inmiddels ervaren in noemen. Onderstaande uitleg is van toepassing op de cursus in de Eifel, al zullen we in 2016 op zoek gaan naar een "nieuwe" locatie. Houd hiervoor de website van de rijschool goed in de gaten. Bij voldoende animo is ook de cursus in de Eifel uiteraard mogelijk.
Op de eerste dag van deze drie daagse cursus zullen we starten vanaf onze rijschool. Hier bespreken we het precieze programma van de cursus en behandelen we ook al enige theorie welke van belang is voor o.a. het rijden in groepen. Onze instructeurs rijden met een groep van maximaal 4 cursisten. Via een stukje snelweg, en de nodige koffiestops zullen we al gauw in het Eifel gebied komen, waar onze instructeurs het een en ander zullen vertellen over het rijden in de bergen en bochtentechniek. Verder rijden we deze dag "binnendoor" naar het hotel.
Dag 2 zal geheel in het teken staan van de bochtentraining, er wordt dieper ingegaan op de bochtentechniek en er zal individueel worden gekeken naar verbeterpunten wat betreft rij en kijktechniek. Uiteraard hebben wij diverse mooie routes, welke aangepast kunnen worden naar het niveau van de cursisten.
De derde en laatste dag zal gebruikt worden om weer terug te rijden naar Nederland, maar uiteraard niet zonder al het geleerde nogmaals in de praktijk te kunnen brengen. Via een mooie route zullen we weer terugrijden naar Nederland waar iedereen weer zijn "eigen weg" huiswaarts gaat.
Gedurende de cursus wordt er ook foto en filmmateriaal gemaakt van de cursisten, altijd leuk om u zelf nog eens terug te zien. Hieronder kunt u nog wat beeldmateriaal bekijken van voorgaande VRO's en ervaringen lezen van onze cursisten. Na het zien van de beelden en het lezen van deze ervaringen ook enthousiast geworden? Geef je dan nu alvast op voor een VRO in 2016, je zult het maar moeten missen omdat deze al volgeboekt is....

 

Rijschool SAFETY

Adres