• Home
  • Update omtrent COVID-19

Update omtrent COVID-19

Beste Safety cursisten,

Wij als SAFETY lessen weer zoals vanouds!
Wij houden ons uiteraard aan alle regelgeving vanuit de overheid en het RIVM.

Er nog steeds geen enkel zicht op de uitgestelde tussentijdse toetsen, en examens voor categorie A, B en B+E in de afgelopen, en de komende periode.
Zodra wij hier duidelijkheid over hebben, nemen wij uiteraard z.s.m. contact op met de desbetreffende cursisten.
Verder willen wij hieronder een aantal veelgestelde vragen beantwoorden en we hopen dat dit jullie voldoende informeert over jouw eigen situatie.

Voor onze autocursisten:
Ik had een tussentijdse toets of examen gepland in de afgelopen periode, maar deze is uitgesteld in verband met het coronavirus, hoe gaat dit verder?
Op dit moment zit er een blokkade op het reserveringssysteem van het CBR voor rijscholen om een run op examens te voorkomen. Wanneer er meer duidelijkheid is over het opnieuw inplannen van deze toetsen of examens nemen wij z.s.m. contact met jullie op.

Mijn theorie is verlopen in de afgelopen periode en ik zou gaan afrijden, wat nu?
Alle uitslagen van theorie-examens voor auto, motor, en bromfiets en het praktijkexamen voertuigbeheersing voor de motor, waarvan de geldigheidsduur vervalt (of is vervallen) in de periode tussen 16 maart en 1 juni, blijven in ieder geval geldig tot 1 december 2020.

Voor onze motorcursisten:

Mijn theoriecertificaat, of mijn AVB (bijzondere verrichtingen) verloopt bijna of is verlopen, wat nu?
Alle uitslagen van theorie-examens voor auto, motor en bromfiets en het praktijkexamen voertuigbeheersing voor de motor, waarvan de geldigheidsduur vervalt (of is vervallen) in de periode tussen 16 maart en 1 juni, blijven in ieder geval geldig tot 1 december 2020.

Ik zou het verkeersdeelname examen gaan afleggen in de afgelopen periode, maar deze is uitgesteld, wat nu?
Op dit moment zit er een blokkade op het reserveringssysteem van het CBR voor rijscholen om een run op examens te voorkomen. Wanneer er meer duidelijkheid is over het opnieuw inplannen van deze examens nemen wij z.s.m. contact met jullie op.

Voor de B + E cusisten:
Mijn B + E cursus / examen is niet doorgegaan wat nu?
Deze cursussen zullen wanneer dit weer toegestaan wordt vanuit de overheid en het RIVM, opnieuw worden ingepland, alsmede de examens.

Nogmaals, en dat geldt voor al onze cursisten, houd onze website, facebook, en/of instagram in de gaten voor goede en betrouwbare berichtgeving.
Wij zijn op de hoogte van ALLE laatste ontwikkelingen, en delen dit uiteraard graag en zo snel mogelijk met jullie.

Wij hopen jullie hier allemaal op dit moment voldoende mee te hebben geïnformeerd, en mochten er toch nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groeten,
Het SAFETY team

Rijschool SAFETY

Adres