• images/2022/img_motor_1.jpg

Uw motorrijbewijs halen bij Rijschool Safety in Houten!

Motorrijden staat synoniem voor VRIJHEID. Het is een passie en vaak veel meer dan een hobby. Voor veel mensen is het een leefstijl geworden en dit is uiteraard niet voor niets! Je geniet van het rijden, je maakt nieuwe vrienden, je maakt echt een deel uit van de omgeving en beleeft dat veel meer dan vanuit bijvoorbeeld een auto. Een ritje door de Eifel, bochten nemen in de Alpen individueel of in rijden met een groep, maar ook een ritje over de Lekdijk is al een BELEVENIS! Voor jou bestaat er alleen mooi motorweer of heel mooi motorweer. Deze belevenis ervaar je met je vrienden; motorrijders zijn één familie met dezelfde passie.

Ervaar nu al het plezier van het motorrijden en haal tegelijkertijd je rijbewijs.

Onder begeleiding van onze ervaren en enthousiaste instructeurs ( die tijdens de les uiteraard ook zelf op de motor rijden) kan dat snel! Vul nu snel het aanmeldformulier in en wij plannen je in voor je eerste motorbeleving.

Ben je al wel enthousiast maar wil je toch eerst weten of motorrijden echt iets voor jou is?!
Wil je hierbij ook kennis maken met onze rijschool welke uniek is in lesgeven maar zeker ook qua inrichting ten opzichte van alle anderen in het land, vraag dan een proefles aan.
Besluit je hierna door te gaan met de opleiding bij onze rijschool dan is deze proefles gratis.

Wij rijden op Kawasaki lesmotoren, dit zijn zeer gebruiksvriendelijke motoren en geschikt voor vrijwel iedere lengte. Ook de hendels van deze motoren zijn volledig af te stellen op de grootte van de bestuurder/bestuurster.

Wij hebben in Maart 2023 4 nieuwe Z650’s aangeschaft voor het A rijbewijs, voor het A2rijbewijs gebruiken wij een ER6N, en voor het A1 rijbewijs de Z125.

Voor het aanvragen van een rij examen voor de motor, zowel de voertuigbeheersing, als verkeersdeelname dien je ons te machtigen, dit kan via onderstaande link.
Klik hiervoor hier: Machtigen motorrijschool voor reserveren praktijkexamen - CBR

Ons rijschoolnummer is 0442H7, je kunt bij het CBR gelijk ook digitaal je gezondheidsverklaring invullen, doe dit tijdig om lange wachttijden te voorkomen.

Rijschool SAFETY

Adres